Konferencer.

Konferencer.

Book Werkstatt til din næste konference, der imponerer med de rå og industrielle rammer. Du får byens puls i et rum med højt til loftet og plads til ideer, kreativitet og viden. Centralt beliggende på Refshaleøen er Werkstatt særligt velegnet til konference og kick off, seminarer, lanceringer og stormøder.

Konferencer med den urbane puls, ro og fordybelse i byen

Hold dit møde og oplev den pulserende, nye destination i byen, hvor der er højt til loftet og plads til selv de allerstørste armbevægelser og vilde, vovede ideer. Uanset dit møde, så vil de rå industriudtryk og originale detaljer skabe en stemningsfuld oplevelse med kant og karakter. I får byens puls fra Reffen og plads til ro og fordybelse, når I trækker jer indenfor i Werkstatt.

Når du booker møder og konferencer hos os, så sikrer vi den bedste service og forplejning, hvor vi udfordrer klassisk catering og serverer et mangfoldigt, autentisk og smagfuldt måltid. Du får smagene fra verdens køkkener med Reffens 32 madboder, hvor der er god mulighed for at personliggøre menuen og sammensætte den, lige som I ønsker.

SOMMERSÆSON

Konferencelokaler på Reffen - den kreative og rå bydel

Vores mødefaciliteter giver mulighed for mindre diskussioner. Vi har i alt 6 mindre rum i Werkstatt og som en del af Reffen, der alle varierer i størrelse. Deltagerne på konferencen kan altså bryde ud i mindre grupper og får derfor tid til at tænke over og arbejde med stoffet – både sammen og på egen hånd. Da to konferencer aldrig er ens, og alles behov er forskellige så foreslår vi, at du kontakter os for et personligt tilbud.

I forbindelse med jeres konference tilbyder vi aktiviteter, der bryder rammerne for dine møder. På Refshaleøen samarbejder vi med vores naboer, der tilbyder et stort udvalg af forskellige oplevelser, som du kan tilbyde dine deltagere som en del af jeres mødeprogram.

Oplev en bydel i København, der bidrager til kreativ vækst og byudvikling med kunst, kultur og iværksætteri som drivkraft og inspirerer med morgendagens urbane løsninger. Kontakt os i dag for at høre mere om de specifikke tilbud og muligheder.

I sommerhalvåret er det helt unikt at inddrage vores udearealer og skabe en fantastisk oplevelse ved kajkanten her på Refshaleøen. Du kan opleve det summende street food marked, hvor Københavnere og turister nyder solen, en bid mad og en sludder på kanten af havnekajen med masser af liv, musik og aktivitet, der giver en særlig puls og energi i området.

Power konferencen - juni 2022

"Det var en kæmpe succes at afholde Power-dag 2022 i Werkstatt. Hele stedet emmer af kreativitet i et fedt og råt rum, hvor der er tænkt over enhver lille detalje. Vi fik flere tilbagemeldinger fra vores gæster, at de ikke havde set et lignende rum i København. Det er et super unikt og fedt sted. Vi blev guidet fra A-Z igennem hele processen af deres kompetente eventkoordinatorer, og det var fedt selv at kunne være med til at skræddersy eventet, så vi fik det præcis, som vi gerne ville have det. Vores deltagere var yderst positivt stemte over vores arrangement, og vi kommer helt sikkert igen!”

- Sebastian, Marketing Manager hos Power

Fra bord til jord

Vi laver jeres gode idéer om til kompost – den nedbrydelige emballage fra konferencen omdanner vi til dejlig kompost. Når konferencen er slut, kan du helt gratis hente kompost til glæde for dine blomster og planter.

Mødepakker.

Vi kører med tre populære mødepakker, der kan tilpasses efter jeres specifikke behov. Vi kan imødekomme de fleste henvendelser, så mødepakkerne rummer alle de ting, som er afgørende for lige netop jer.

Mødepakker.

Vi kører med tre populære mødepakker, der kan tilpasses efter jeres specifikke behov. Vi kan imødekomme de fleste henvendelser, så mødepakkerne rummer alle de ting, som er afgørende for lige netop jer.

Kontakt os.

Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail med de forespørgsler du måtte have. Sammen kan vi finde frem til en løsning, der passer til din konference.

info@werkstatt167.dk

+45 33 93 07 60

KONTAKT.

Refshalevej 167A
1432 Copenhagen K

Mail: info@werkstatt167.dk
(+45) +45 33 93 07 60​

EVENTMULIGHEDER.

Konferencer
Firmaarrangementer
Privatarrangementer
Events
Julefrokoster

Back To Top

Werkstatt is an urban bar & nightclub located in Refshaleøen, Copenhagen.

Where to find us
Social
Opening hours

October 24th: Closed
October 25th:  Closed
October 26th:  17.15-21.00
October 27th:  17.15-21.00
October 28th:  17.15-22.00
October 29th:  12.00-03.00
October 30th:  12.00-21.00
October 31st:  16.15-21.00