Firmaarrangementer

Firmaarrangementer

Book Werkstatt til dit næste firmaarrangement. Vores rå og industrielle rammer kan lægge hus til alle typer events fra receptioner, produktlanceringer og firmafesten samt strategiseminar, nytårskur, eller jubilæumsfest.

1.000 m2 rå eventhal til de store events

Kun 10 minutters cykeltur fra Nyhavn ligger Werkstatt – vores 1.000 m2 store eventhal kan lejes til dit næste firmarrangement. Når du lejer vores eventhal, kan vi sammensætte præcis den firmafest jeres virksomhed ønsker og være med til at danner rammerne om et arrangement, som sent vil glemmes.

Vores lokaler kan lejes i forskellige perioder af året, og tilbuddet varierer alt efter sæsonen. Vi glæder os til at vise jer vores bemærkelsesværdige lokaler fulde af charme og originalitet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

SOMMERSÆSONEN

I denne periode kan I opleve det summende street food marked, hvor Københavnere og turister nyder solen, en bid mad og en sludder på kanten af havnekajen med masser af liv, musik og aktivitet, der giver en særlig puls og energi i området. I kan benytte jer af Reffens mange faciliteter, samtidig mens at der er plads til ro og fordybelse, når I trækker jer indenfor i Werkstatt.

Vi hjælper jer hele vejen fra første idé, opsætning, afvikling og nedtagning.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med planlægningen af dit firmaarrangement.

VINTERSÆSONEN

I denne periode kan Werkstatt lejes som en fleksibel ramme uden inventar. Her kan I stille op med specialdesignede løsninger, og det står det dig frit for, hvordan I vil benytte de mange kvadratmeter til jeres firmaarrangement. Denne sæson er tiltænkt eventarrangører, hvor man får adgang til Werkstatt under opsætning, afvikling og nedtagning. Hallen er indrettet med diverse nødvendige faciliteter og god plads til kreativitet og skræddersyede events i det uendelige.

Denne sæson lejes Werkstatt uden inventar og er tiltænkt eventarrangører.

Har du spørgsmål, idéer at vende, lyst til en fremvisning eller booking, så kontakt os.

Kontakt os.

Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail med de forespørgsler du måtte have. Sammen kan vi finde frem til en løsning, der passer til dit firmaarrangement.

KONTAKT.

Refshalevej 167A
1432 Copenhagen K

Mail: info@werkstatt167.dk
(+45) +45 33 93 07 60​

EVENTMULIGHEDER.

Konferencer
Firmaarrangementer
Privatarrangementer
Events
Julefrokoster

Back To Top

Werkstatt is an urban bar & nightclub located in Refshaleøen, Copenhagen.

Where to find us
Social
Opening hours

October 24th: Closed
October 25th:  Closed
October 26th:  17.15-21.00
October 27th:  17.15-21.00
October 28th:  17.15-22.00
October 29th:  12.00-03.00
October 30th:  12.00-21.00
October 31st:  16.15-21.00