Events

Events

Vi er snart klar med en længere beskrivelse af dine muligheder som eventarrangør hos os i Werkstatt. Indtil siden er klar er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Konferencer med den urbane puls, ro og fordybelse i byen

Hold dit møde og oplev den pulserende, nye destination i byen, hvor der er højt til loftet og plads til selv de allerstørste armbevægelser og vilde, vovede ideer. Uanset dit møde, så vil de rå industriudtryk og originale detaljer skabe en stemningsfuld oplevelse med kant og karakter.

Vores mødefaciliteter mulighed for mindre diskussioner. Vi har i alt 6 mindre rum, der varierer i størrelse. Deltagerne på konferencen kan altså bryde ud i mindre grupper og får derfor tid til at tænke over og arbejde med stoffet – både sammen og på egen hånd. Sammen finder vi de rigtige løsninger til jeres arrangement uanset antal og størrelse.

APRIL MAJ SEPTEMBER

Konferencelokaler på Reffen - den kreative og rå bydel

Når du booker møder og konferencer hos os, så sikrer vi den bedste service og forplejning, hvor vi udfordrer klassisk catering og serverer et mangfoldigt, autentisk og smagfuldt måltid. Du får smagene fra verdens køkkener med Reffens 32 madboder, hvor der er god mulighed for at personliggøre menuen og sammensætte den, lige som I ønsker. Da to konferencer aldrig er ens, og alles behov er forskellige så foreslår vi, at du kontakter os for et personligt tilbud.

I forbindelse med jeres konference tilbyder vi aktiviteter, der bryder rammerne for dine møder. På Refshaleøen samarbejder vi med vores naboer, der tilbyder et stort udvalg af forskellige oplevelser, som du kan tilbyde dine deltagere som en del af jeres mødeprogram.

Oplev en bydel i København, der bidrager til kreativ vækst og byudvikling med kunst, kultur og iværksætteri som drivkraft og inspirerer med morgendagens urbane løsninger. Kontakt os i dag for at høre mere om de specifikke tilbud og muligheder.

I sommerhalvåret er det helt unikt at inddrage vores udearealer og skabe en fantastisk oplevelse ved kajkanten her på Refshaleøen. Du kan opleve det summende street food marked, hvor Københavnere og turister nyder solen, en bid mad og en sludder på kanten af havnekajen med masser af liv, musik og aktivitet, der giver en særlig puls og energi i området.

"Fra bord til jord"

Vi laver jeres gode idéer om til kompost – den nedbrydelige emballage fra konferencen omdanner vi til dejlig kompost. Når konferencen er slut, kan du helt gratis hente kompost til glæde for dine blomster og planter.

Mødepakker.

Vi kører med tre populære mødepakker, der kan tilpasses efter jeres specifikke behov. Vi kan imødekomme de fleste henvendelser, så mødepakkerne rummer alle de ting, som er afgørende for lige netop jer.

Mødepakker.

Vi kører med tre populære mødepakker, der kan tilpasses efter jeres specifikke behov. Vi kan imødekomme de fleste henvendelser, så mødepakkerne rummer alle de ting, som er afgørende for lige netop jer.

Kontakt os.

Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail med de forespørgsler du måtte have. Sammen kan vi finde frem til en løsning, der passer til dit arrangement.

info@werkstatt167.dk

+45 33 93 07 60

  KONTAKT.

  Refshalevej 167A
  1432 Copenhagen K

  Mail: info@werkstatt167.dk
  (+45) +45 33 93 07 60​

  EVENTMULIGHEDER.

  Konferencer
  Firmaarrangementer
  Privatarrangementer
  Events
  Julefrokoster

  Back To Top

  Werkstatt is an urban bar & nightclub located in Refshaleøen, Copenhagen.

  Where to find us
  Social
  Opening hours

  Friday – Saturday: 16 – 04

  Lost & found
  Have you lost anything? You can pick it up inside Werkstatt Monday – Saturday after 4 pm. For any questions, please contact us via  info@werkstatt167.dk